Mika Peltonen

[Etusivu] [Historia] [Diskografia] [Musiikkia] [Keikat]

Tervetuloa Mika Peltosen kotisivuille!

Vuosien varrella olen kitaroineni kiertänyt laivoja, pubeja, klubeja, ravintoloita, terasseja ja lukuisia erilaisia juhlatilaisuuksia. Ohjelmisto pitää sisällään oman tuotannon lisäksi rockin ja popin klassikoita.

Keikalla otsarypyt voi oikaista ja rentoutuminen hyvän musiikin ja letkeän meiningin parissa on sallittua - jollei jopa suotavaa. Plakkarissa sijoituksia erinäisissä sävellys- ja sanoituskilpailuissa, finaalipaikoista 1. sijaan.

Mikäli siis haet esiintyjää, soittajaa, laulajaa, artistia tai trubaduuria (tai mitä hyvänsä yhdistelmää edellämainituista) juhliisi, olet tullut oikealle sivulle. Pubi-iltojen lisäksi hoituvat yritysten tilaisuudet ja tapahtumat, juhlat, pikkujoulut, syntymäpäivät, polttarit, harjannostajaiset, saunaillat, jne. Keikkatilaukset sähköpostitse: mika.peltonen@disconova.com

Tyhjä päivä

Tyhjä päivä on neljäs singlelohkaisu tulevalta levyltä, biisi löytyy suoratoistopalveluista kautta maapallon.

Laulu kertoo miten kolossaalisten ultimatekokemustenkin jälkeen, paras paikka ja aika löytyy tyhjästä päivästä, varsinkin kun sen saa viettää tärkeän ihmisen seurassa.

Uuden levyn äänitykset alkavat olemaan loppusuoralla, se julkaistaan helmikuussa 2019.

Hyvin hukatut vuodet

Biisi on kolmas single Mikan työn alla olevalta levyltä. Se on pilke silmäkulmassa tehty tilitys parisuhteesta - ja sen etenemisestä arjessa. Laulu perustuu urbaaniin legendaan, jonka mukaan suomalainen mies ei osaa puhua (ainakaan tunteistaan). "Nää on hyvin hukatut vuodet" on yksi tapa kertoa tärkeä asia toiselle. Sävel ja sanat ovat Mika omasta kynästä.

Mut Muotoiltiin niin

Biisi on modernin ja perinteisen rakkauslaulun tyylikäs yhdistelmä. Rivien välistä löytyy pohdintaa siitä, miten ja millaiseksi ympäristö ja ihmiset meitä muokkaavat.

Kappale on tuttuun tapaan Mikan omaa käsialaa, tekstin hiomisessa oli apuna Heikki Salo. Biisin tuotannosta vastaa tuttuun tapaan Janne Louhivuori / Louhipaja.

Lupa kimaltaa

Pitkäsoitto "Lupa kimaltaa" julkaistiin 28.2.2015. Ensimmäinen singlelohkaisu levyltä, "Rautavaarat" lähti radioille 2015 alkuvuodesta ja levyltä niinikään löytyvä Ootsä se vai et? nousi viikolla 10/2015 Radio Suomen kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi. Uutta levyä voi tilata suoraan minulta, hinta 15.95€ (sis. toimituskulut).

Myös "Tähän asti tiesin" -pitkäsoittoa on edelleen saatavana, hinta 10€ hintaan (sis. toimituskulut). "Tähän asti tiesin" ja "Lupa kimaltaa" yhteensä 22€ (sis. toimituskulut).

Levyjä voit tilata sähköpostitse, lähetä osoitetietosi osoitteeseen: mika.peltonen@disconova.com (tilisiirto tulee kuoressa mukana)

Nähdään keikoilla!| Bändin kotisivut: PelTone | Studion kotisivut: Äänimaailma 71 |Tilaa Mika keikalle: mika.peltonen@disconova.com