Mika Peltonen

[Etusivu] [Historia] [Diskografia] [Musiikkia] [Keikat]

Tervetuloa Mika Peltosen kotisivuille!

Vuosien varrella olen kitaroineni kiertänyt laivoja, pubeja, klubeja, ravintoloita, terasseja ja lukuisia erilaisia juhlatilaisuuksia. Ohjelmisto pitää sisällään oman tuotannon lisäksi rockin ja popin klassikoita.

Keikalla otsarypyt voi oikaista ja rentoutuminen hyvän musiikin ja letkeän meiningin parissa on sallittua - jollei jopa suotavaa. Plakkarissa sijoituksia erinäisissä sävellys- ja sanoituskilpailuissa, finaalipaikoista 1. sijaan.

Mikäli siis haet esiintyjää, soittajaa, laulajaa, artistia tai trubaduuria (tai mitä hyvänsä yhdistelmää edellämainituista) juhliisi, olet tullut oikealle sivulle. Pubi-iltojen lisäksi hoituvat yritysten tilaisuudet ja tapahtumat, juhlat, pikkujoulut, syntymäpäivät, polttarit, harjannostajaiset, saunaillat, jne. Keikkatilaukset sähköpostitse: mika.peltonen@disconova.com

Tuulet muuttaa suuntaa!

Uusi single näki päivänvalon 29.12.2016. Biisissä haahuillaan muutoksenpelon ja muutokseenkaipuun välimaastossa, eläköityvän tehdastyöläisen silmin. Kappale on omaa käsialaa, tekstin hiomisessa auttoi Heikki Salo. Biisin, kuten edellisen pitkäsoitonkin, tuotti Janne Louhivuori.

Lupa kimaltaa

Uusi pitkäsoitto kantaa nimeä "Lupa kimaltaa" ja julkaistiin 28.2.2015. Ensimmäinen singlelohkaisu levyltä, "Rautavaarat" lähti radioille 2015 alkuvuodesta ja levyltä niinikään löytyvä Ootsä se vai et? nousi viikolla 10/2015 Radio Suomen kolmanneksi soitetuimmaksi kappaleeksi. Uutta levyä voi tilata suoraan minulta, hinta 15.95€ (sis. toimituskulut).

Myös "Tähän asti tiesin" -pitkäsoittoa on edelleen saatavana, hinta 10€ hintaan (sis. toimituskulut). "Tähän asti tiesin" ja "Lupa kimaltaa" yhteensä 22€ (sis. toimituskulut).

Levyjä voit tilata sähköpostitse, lähetä osoitetietosi osoitteeseen: mika.peltonen@disconova.com (tilisiirto tulee kuoressa mukana)

Nähdään keikoilla!| Bändin kotisivut: PelTone | Studion kotisivut: Äänimaailma 71 |Tilaa Mika keikalle: mika.peltonen@disconova.com